Helgeland Kraft
Helgeland Kraft fikk et litt dårligere resultat enn i første kvartal i fjor. Foto: Helgeland Kraft

Lave kraftpriser og svakt resultat fra sikringshandel ga negativt driftsresultat for vannkraften.

  • Øyvind Lie

Helgeland kraft fikk i fjerde kvartal et driftsresultat på kun 18 millioner kroner, ned fra 84 millioner kroner i samme periode i 20019. For året 2020 ble driftsresultatet 156, ned fra 411 millioner kroner i 2019. «Svekkelsen skyldes i hovedsak negativt resultat fra vannkraftvirksomheten både i tredje og fjerde kvartal»,...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.