wopas 2
Med fagmessig utførte innfestingsmetoder skal plastkappa tåle å bli punktert uten at det fører til vanninntrengning og råte. Foto: Wopas

Vil bygge nytt produksjonsanlegg for plastbelagte granstolper i Ål.

  • Atle Abelsen

– Vi har ambisjoner om å doble omsetningen i år, og kommer til å utvide staben i løpet av året, sier daglig leder Vemund Gudbrandsgard i Wopas til Energiteknikk. De planlegger blant annet å bygge en ny fabrikk med kapasitet på å produsere minst 30.000 trestolper årlig på Kleivi i...
Artikkelen er 793 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.