astrup
Kommunal og moderniseringsminister Nikolai Astrup. Foto: Fotograf Sturlason/Utenriksdepartementet

− Høye strømregninger kan bli en stor belastning for husholdninger med svak økonomi, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup.

  • Øyvind Lie

Stortinget har nylig bevilget 260 millioner kroner til en ekstraordinær utbetaling til bostøttemottakerne. Husbanken vil sørge for at pengene kommer fram til om lag 90.000 bostøttemottakere allerede før påske, skriver Kommunal og moderniseringsdepartementet i en melding på sin nettside. − Jeg er glad for at Husbanken nå gir effektiv hjelp...
Artikkelen er 164 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.