torjussen
Lars Erik Torjussen, styreleder i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Glitre Energi eier 25 prosent av vindkraftutvikleren Zephyr.

  • Øyvind Lie

Formannskap og kommunestyrer diskuterer nå intensjonsavtalen om fusjon mellom Agder Energi og Glitre Energi. Styreleder i Agder Energi, Lars Erik Torjussen, skriver i en pressemelding sendt ut via NTB at han som styreleder har jeg stor respekt for at hver enkelt eierkommune skal kunne diskutere og behandle den aktuelle saken...
Artikkelen er 432 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.