mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Villedende påstander om lavest pris fra strømleverandørene skader forbrukerne økonomisk.

  • Øyvind Lie

Forbrukertilsynet har den siste tiden kommet over markedsføring fra flere leverandører som hevder at de har den billigste strømavtalen. «Ikke stol på slike påstander», skriver tilsynet i en melding. Tilsynet har nå avsluttet en sak som blant annet handlet om billigst-påstander mot Rauma Energi, og har flere andre saker til...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.