mast
Forbrukertilsynet vil slå ned på flere strømleverandører som hevder de er billigst uten å kunne bevise det. Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

Villedende påstander om lavest pris fra strømleverandørene skader forbrukerne økonomisk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Forbrukertilsynet har den siste tiden kommet over markedsføring fra flere leverandører som hevder at de har den billigste strømavtalen. «Ikke stol på slike påstander», skriver tilsynet i en melding. Tilsynet har nå avsluttet en sak som blant annet handlet om billigst-påstander mot Rauma Energi, og har flere andre saker til...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.