laje
Illustrasjonsfoto: Eidsiva Energi

Ringerikskraft overtar de siste 34 prosentene fra Eidsiva.

  • Øyvind Lie

Etter drøyt to år som majoritetseier av entreprenørselskapet Laje Nettservice AS, overtar Ringerikskraft Entreprenør AS den resterende eierandelen på 34 prosent fra Eidsiva Energi AS, skriver Ringerikskraft og Eidsiva Energi i en felles pressemelding. Det var i 2016 at Eidsiva Energi startet en entreprenørvirksomhet som skulle videreføre de markedsrettede aktivitetene...
Artikkelen er 149 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.