tussa
Tussas hovedkontor i Ørsta på Sunnmøre. Foto: Tussa

Styrene i Energiselskapet Stryn AS og i Tussa Kraft AS har begge enstemmig vedtatt at de to selskapene skal slå seg sammen.

  • Øyvind Lie

Det kunngjorde selskapene i en felles pressemelding fredag. Styret i Energiselskapet Stryn AS bestemte høsten 2020 å sette i gang en prosess med utvalgte kraftselskap, blant annet Tussa, for å utrede vilkårene for en sammenslåing. Fredag 26. mars vedtok styrene at de to selskapene skal slå seg sammen. Sammenslåingen vil...
Artikkelen er 358 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.