båt
Enova nedjusterer støttesatsene for sjøtransport. Foto: JK-Foto/Brødrene Bakken

Rask markedsendring reduserer støttebehovet.

  • Øyvind Lie

Enova har siden 2018 delt ut over 850 millioner kroner i støtte gjennom programmene Batteri i fartøy og Elektrifisering av sjøtransport. Til nå har pengene bidratt til installasjon av batteri i 128 fartøy. De siste årene har antall søkere blitt mangedoblet, skriver Enova i en pressemelding. – Vi har opplevd...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.