bolig
Enoga ga mindre penger til boligeiere i fjor enn på lenge. Illustrasjonsfoto: Enova

Redusert fra 334 millioner kroner i 2019 til 158 millioner kroner i fjor.

  • Øyvind Lie

I 2020 ga Enova 3,3 milliarder kroner i støtte til nesten 13.000 energi- og klimaprosjekter i Norge. Enova forventer at de 3,3 milliarder kronene utløser i underkant av 7 milliarder kroner fra markedet, slik at det blir en samlet investering på om lag 10,5 milliarder kroner i prosjekter vedtatt i...
Artikkelen er 329 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.