turbin
Illustrasjonsfoto: NVE

Varsling av fare for iskast fra vindturbiner ved 12 vindkraftverk må forbedres, mener NVE.

  • Øyvind Lie

Gjennom kontroller har NVE oppdaget at sanntidsvarsling ved 12 vindkraftanlegg ikke fungerer godt under alle forhold. NVE har derfor fredag sendt ut varsel om pålegg om forbedring og retting til 11 anlegg, mens ett anlegg tidligere i mars fått tilsvarende varsel, skriver direktoratet i en melding. Oversikt over anlegg som...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.