Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Lovverket er gammeldags, og utformet for store vannkraftverk, hevder Bjørn Thorud i Multiconsult.

  • Øyvind Lie

NVEs tall som ble sluppet i dag viser at det i løpet av 2020 ble installert rundt 40 MW med ny solkraft i Norge. Det er en nedgang på drøyt 20 prosent fra året før. Det betyr at selv om det har vært betydelig aktivitet i også i 2020, så...
Artikkelen er 394 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.