nei til eu
Nei til EU markerte åpningen av Høyesteretts behandling i januar ved å sende EUs energipakke i retur. Foto: Eivind Formoe/Nei til EU

Tillater Nei til EU å reise sak om EUs tredje energimarkedspakke og Acer.

  • Øyvind Lie

– Dette er en historisk avgjørelse som gjør det mulig å håndheve Grunnlovens vern om norsk suverenitet, sier Nei til EUs leder Roy Pedersen i en pressemelding. Nei til EU reiste sak mot staten fordi de mente det var i strid med Grunnloven at Stortinget med alminnelig flertall samtykket til å...
Artikkelen er 510 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.