forseth
Inge Forseth blir ny administrerende direktør i NTE Energi AS. Foto: NTE

Tar over etter Kenneth Brandsås.

  • Øyvind Lie

Inge Forseth (49) blir ny administrerende direktør i NTE Energi AS. Han er utdannet sivilingeniør i elkraft ved NTNU. Han kommer fra stillingen som COO i AKVA group ASA, og har blant annet vært produksjonsdirektør i Scanwind, utviklingsdirektør i Autronica, og COO i Glen Dimplex Nordic. - Inge er en...
Artikkelen er 130 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.