Gjørme
På grunn av mye nedbør og mild vinter ble byggingen av Elvias nye 132 kV-linje i Østfold til tider et gjørmebad. Foto: Nettpartner

Entreprenøren badet til tider nesten i gjørme da Elvias nye 132 kV-ledninger i Østfold ble bygget. En måneds forsinkelse ble tatt igjen da telen kom.

  • Atle Abelsen

Når det skal bygges luftledning over kilometer på kilometer med åkre og annet kulturlandskap, er det aldri populært hos bønder og grunneiere å få besøk av tunge anleggsmaskiner. Særlig ikke når det regner mye. Prosjektleder Håvard Bårli hos byggherren Elvia syntes til tider synd på arbeiderne hos Nettpartner, som opplevde...
Artikkelen er 856 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.