mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Forbrukertilsynet krever direkte varsling av prisendringer i strømavtaler.

  • Øyvind Lie

Forbrukertilsynet har sendt ut brev til 25 aktører i strømbransjen med de tilsynet kaller «klare krav» til hvordan strømkundene skal varsles om endringer i pris og andre viktige avtalevilkår. – Prisen er det viktigste vilkåret for det fleste strømkunder og prisendringer en sentral opplysning forbrukerne skal gjøres kjent med. Strømleverandørene...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.