Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Stortinget ba om det for fem år siden. Siden har Elhub, Skattedirektoratet, NVE , OED og Finansdepartementet vært på saken.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, er SVs Lars Haltbrekken kritisk til at folk i blokk i borettslag eller sameier må betale nettleie for bruk av sin egenproduserte solcellestrøm mens folk i enebolig og rekkehus slipper. Haltbrekken påpekte i et spørsmål til energiminister Tina Bru (H) at det er fem år siden...
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.