arbeidere
Illustrasjonsfoto: Statnett

Statnett har søkt om unntak fra innreisereglene, men svarer at det vil bli for dyrt å bryte dagens kontrakter og starte omfattende nye anskaffelsesprosesser.

  • Øyvind Lie

I et brev til Statnett viser Nelfo til en artikkel i Energiteknikk om unntak i innreisereglene for å ferdigstille prosjekter som er kritiske for forsyningssikkerheten. I artikkelen opplyser Statnett at de er «avhengig av utenlandsk arbeidskraft i sine prosjekter». «Nelfo organiserer energientrepenørene i Norge. Vi er derfor kjent med at...
Artikkelen er 565 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.