havvind
Illustrasjonsfoto: Foto: Statkraft

EU-kommisjonen har foreslått nytt regelverk som kan gjøre at norske prosjekter ikke prioriteres.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

EU-kommisjonens har foreslått en ny TEN-E-forordning som en del av «Europas grønne giv» (det norske navnet på European Green Deal, lagt fram i 2019). Formålet med den reviderte TEN-E-forordningen er å etablere et rammeverk for utviklingen av prioriterte transeuropeiske energiinfrastrukturkorridorer og -områder for å nå EUs klimamål. Det nye forslaget...
Artikkelen er 904 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.