havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Mener subsidiefri utbygging i Sørlige Nordsjø II må prioriteres.

  • Øyvind Lie

Retter ingressen, der vi først feilaktig tolket innspillet dit hen at Norseman Wind ber departementet prioritere bunnfast og Sørlige Nordsjø II foran flytere på Utsira Nord. Det stemmer ikke. I et Innspill til havvind-veilederen, som energiminister Tina Bru (H) har varslet vil komme til våren, skriver Norseman Wind at «subsidiefri...
Artikkelen er 519 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.