mobile kontainere
Elvia har brukt to mobile koblingsanlegg i konteinere når de har bygd en helt ny 132 kV transformatorstasjon på Råde. Foto: Elvia

Elvia bruker to mobile koplingsanlegg som et mellomsteg når de oppgraderer den gamle transformatorstasjonen på Råde.

  • Atle Abelsen

Den nye transformatorstasjonen på Råde er en del av en nødvendig oppgradering av regionalnettet syd for Moss, i denne sammenhengen forbindelsen mellom Hasle i Sarpsborg og Halmstad i Rygge. Med to transformatorer på 40 MVA hver og 6 avganger på 132 kV-siden og 18 på 18 kV-siden er det en...
Artikkelen er 793 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.