veerme
Liina Veerme, styreleder i Polar Kraft, sier selskapene fortsatt skal levere bidrag til bærekraftige lokalsamfunn. Foto: SKS

Merkenavnene skal fortsette, men selskapene skal få muskler til å satse på ny teknologi.

  • Øyvind Lie

Strømleverandørene Polar Kraft og Kraftriket skal gå i forhandlinger «med klar intensjon om en fusjon», opplyser selskapene i en pressemelding. Fusjonene skal gi selskapene muskler til å utfordre konkurrentene på teknologi. For kundene skal imidlertid selskapene fremstå som de samme. Beholder merkenavnene – Polar Kraft skal være merkenavnet i nord,...
Artikkelen er 360 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.