Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Vanskelig å nekte fristutsettelse ved «force majeure», skriver Tina Bru.

  • Øyvind Lie

«Hva vil statsråden gjøre for å sikre at Stortingets vedtak om at det ikke skal gis forlenget frist for idriftsettelse blir fulgt i denne saken», spurte Rødts Seher Aydar nylig i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru. Bakgrunnen er at NVE 16. februar ga Øyfjellet Wind (tidligere Eolus Vind...
Artikkelen er 663 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.