raggovidda
Raggovidda vindpark i Berlevåg i Finnmark. Arkivfoto: Bjarne Riesto

Vinner prisen for femte gang.

  • Øyvind Lie

Det er Norsk vindkraftforening (Norwea) som deler ut prisen. «Raggovidda vindkraftverk (trinn 1, juryens anm.) leverte et fantastisk produksjonsår i 2020, med det juryen mener å erfare er historiens nest beste kapasitetsfaktor for et norsk vindkraftverk. Gjennom året produserte kraftverket tilsvarende 4335 fullasttimer», skriver juryen, ifølge en melding på Norweas...
Artikkelen er 311 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.