Raggovidda
Trinn 1 av vindparken på Raggovidda. Foto: Bjarne Riesto
Foto: Bjarne Riesto

Fikk flest fullasttimer, mens Hamnefjell noen mil lenger øst satte ny pers.

  • Øyvind Lie

Raggovidda vindpark (45 MW) i Berlevåg i Finnmark klokket i fjor inn på 4335 fullasttimer, viser NVEs oversikt over vindkraftproduksjonen i 2020. Det er kun 39 fullasttimer mindre enn det samme kraftverkets rekord på 4374 fullasttimer i 2015. NVE opplyser imidlertid at de ikke har korrigert for at det var...
Artikkelen er 406 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.