nve-bygget
NVE-bygget på Majorstua. Arkivfoto: Tore Halvorsen

– Det er urovekkende at dette ikke prioriteres, sier riksrevisor Per-Kristian Foss.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med kommentar fra NVE. NVE har ikke fulgt opp at beredskapen mot slike angrep er god nok, ifølge en rapport fra Riksrevisjonen. Et dataangrep i kraftforsyningen kan få katastrofale følger for samfunnet, påpeker Riksrevisjonen i en pressemelding. – Det er alvorlig når vi vet at risikoen for dataangrep i...
Artikkelen er 866 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.