Acer demo
Illustrasjonsfoto. Leif Martin Kirkenes

Partiene la torsdag fram et forslag for Stortinget om at tilknytningen til EUs energibyrå Acer blir stoppet inntil saken er avgjort rettslig.

  • Øyvind Lie

Etter at Høyesterett nylig ga Nei til EU lov til å saksøke staten i Acer-saken, ønsker Rødt og Senterpartiet at regjeringen legger Acer på is inntil videre, melder Nationen. Nei til EU hevder staten bøt Grunnlovens paragraf 115 da de sluttet Norge til Acer med et alminnelig flertall i Stortinget,...
Artikkelen er 145 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.