rauboti
Konsernsjef Johannes Rauboti i SFE. Arkivfoto: SFE

Fikk dobbelt av markedspris for kraften og fint årsresultat, men må ta store vindkraft-nedskrivinger.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Selv om fjorårets kraftpriser var de laveste på 20 år, fikk Sogn og Fjordane Energi (SFE) et årsresultat på 200 millioner kroner i 2020. Gevinster fra prissikring av kraftproduksjonen var medvirkende til resultatet. SFE oppnådde i fjor det dobbelte av markedspris i sitt prisområde (NO3), med 20 ører/kWh mot en...
Artikkelen er 410 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.