Bjerkreim2
Illustrasjonsfoto fra Bjerkreim vindpark. Arkivfoto: Norsk Vind

I et veldig tenkt eksempel, hvis alt må komme fra vindkraft i Norge, uten importøkning, og uten å ta høyde for at vinden er variabel.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Dersom man legger til grunn at kraftbehovet ved en fullelektrifisering av norsk sokkel fra land skal dekkes med vindkraft, hvor mange nye vindmøller vil da måtte bygges på fastlandet, spurte Frps Terje Halleland i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H). Han viser til at Norwea har operert med...
Artikkelen er 474 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.