turbin
Illustrasjonsfoto: Statkraft

Har brukt oppunder 50 millioner kroner på Remmafjellet- og Kvinesdal-prosjektene, men stoppes av OED.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I tillegg til å fatte vedtak om å ikke gi Havsul 1 utsatt frist for idriftsettelse, slik Energiteknikk har omtalt, satte  Olje- og energidepartementet fredag også en stopper for to Statkraft-prosjekter. Departementet opprettholdt NVEs vedtak om å ikke gi utsatt frist for idriftsettelse for vindkraftverkene Kvinesheia (90 MW/300 GWh) i...
Artikkelen er 474 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.