boliden odda
Bolidens sinkverk i Odda i Hardanger. Foto: Joar Øygard/Wikimedia Commons

RME har fattet endelig vedtak, lar Boliden slippe titalls millioner i anleggsbidrag, men gir ikke koronaforlengelse av tidsfristen.

  • Øyvind Lie

Statnett har brutt tilknytningsplikten ved at de ikke ga tilbakemelding uten ugrunnet opphold om det var driftsmessig forsvarlig å øke Bolidens forbruk i Odda i Hardanger, har Reguleringsmyndigheten for (RME) i NVE konkludert. Dette er i tråd med RMEs varsel om vedtak fra høsten 2019, som Energiteknikk har omtalt. Tok...
Artikkelen er 698 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.