havvind
Illustrasjonsfoto: Michael Halberg/Mostphotos

Vil bli utpekt som systemansvarlig etter havenergilova.

  • Øyvind Lie

På et møte med Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i februar ble det stilt spørsmål om hvilket mandat Statnett som systemansvarlig har overfor nett og kraftproduksjon til havs. Statnett engasjerte derfor professor Henrik Bjørnebye ved Universitetet i Oslo for å skrive en juridisk betenkning. I betenkningen, som Energiteknikk har...
Artikkelen er 392 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.