trønderenergi
TrønderEnergis hovedkontor i Trondheim. Foto: Stein Arne Bakken
Foto: Stein Arne Bakken

Slipper å gi innsyn, omfattes ikke av offentlighetsloven.

  • Øyvind Lie

Saken startet med et innsynskrav fra Norges Miljøvernforbund høsten 2019 i en PowerPoint-presentasjon. TrønderEnergi AS nektet innsyn, og viste til de «driver virksomhet hovedsakelig i konkurranse med og på samme vilkår som private», og at de derfor ikke var omfattet av offentlighetslovens krav om å gi innsyn i dokumenter. TrønderEnergi...
Artikkelen er 526 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.