nea stokkfjellet
TrønderEnergi skal drifte den nye 132 kV produksjonsradialen til vindkraftanlegget på Stokkfjellet i Selbu. Foto: TrønderEnergi

TrønderEnergi Vind har nettopp bygd og satt i drift en 132 kV-ledning for Stokkfjellet vindpark. Nå skal de bygge opp en driftsorganisasjon.

  • Atle Abelsen

TrønderEnergi Vind AS setter nå i midten av februar 2021 i drift en ny, 30 km lang 132 kV produksjonsradial fra sentralnettstasjonen på Nea opp til vindparken som er i ferd med å bygges på Stokkfjellet i Selbu i Trøndelag. Det passerer allerede en 420 kV-ledning ikke langt unna vindparken....
Artikkelen er 1024 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.