Ståle Myhre
Ståle Myhre har startet som forvaltningssjef i Trønderenergi.
Foto: TrønderEnergi

Ståle Myhre har sluttet i oljeselskapet Okea for å bli forvaltningssjef i Trønderenergi.

  • Øyvind Lie

Ståle Myhre har siden 2016 hatt sentrale lederstillinger i oppbyggingen av Okea, oljeselskapet tidligere energiminister Ola Borten Moe var med å grunnlegge. Nå har Myhre sluttet i Okea og mandag hadde han sin første dag på jobb som forvaltningssjef (corporate manager finance) i finansavdelingen i TrønderEnergi. Der skal han jobbe...
Artikkelen er 189 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.