Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie

Det er umulig å si når regjeringen kan legge fram en sak for Stortinget, ifølge energiminister Tina Bru (H).

  • Øyvind Lie

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum spurte nylig energiministeren når regjeringen vil legge fram EUs fjerde energimarkedspakke til behandling i Stortinget. Han viser til at regjeringen kort tid før sommerferien sendte regelverket, kalt Ren energi-pakken, ut på høring. Høringen omfattet fire rettsakter som trådte i kraft i EU den 1. januar 2020....
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.