Tina Bru
Energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Energiminister Tina Bru er glad for at mange ønsker tilgang på fornybar kraft.

  • Øyvind Lie

Hva vil statsråden gjøre for å sikre at nødvendige industriprosjekter ikke må settes på vent eller avlyses grunnet kraftsituasjonen i Grenlandsområdet, spør Arbeiderpartiets Terje Aasland i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H). Han viser til et oppslag i Telemarksavisa om en analyse om at industrien i Grenland i...
Artikkelen er 293 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.