halatbrekken
SVs Lars Haltbrekken er kritisk til regjeringens oppfølging av å la beboere i borettslag slippe nettleie for solkraften. Foto: Marius Nyheim Kristoffersen/SV

– Dette er et meningsløst hinder for å satse på solceller på blokkbebyggelse, sier SVs Lars Haltbrekken.

  • Øyvind Lie

«Når fritas de som bor i blokk og som vil ha solceller på sitt tak, fra nettleie for bruk av denne strømmen», spør Haltbrekken energiminister Tina Bru (H) i et skriftlig spørsmål. I dag slipper man nettleie for bruk av strøm produsert på sitt eget hustak, dersom man bor i...
Artikkelen er 409 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.