Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (t.h.) mottok rapporten fra Per Øyvind Voie, næringspolitisk direktør i Efo. Foto: Efo

Thema Consulting tror vi kan doble energi-rehabilitereingen og spare minst 8 TWh i 2030. Kommunalministeren vil finne balansen mellom pisk og gulrot.

  • Øyvind Lie

Konsulentselskapet Thema Consulting har på oppdrag fra Elektroforeningen (Efo) og Nelfo laget en rapport om potensialet for energieffektivisering og hvordan dette kan utløses. Rapporten har tatt utgangspunkt i EUs ambisjoner om å doble takten på energieffektivisering, og sett på hva det samme ville betydd i Norge. 8 TWh reduksjon Norge...
Artikkelen er 648 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.