vindturbin
Foto: Robert Sandell/Mostphotos
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Energi Norge og Norwea advarer mot alvorlige konsekvenser hvis kompensasjonsordningen for vindkraftkommuner drøyer.

  • Øyvind Lie

– Dersom revidert nasjonalbudsjett ikke klargjør veien frem mot innføring av kompensasjonsordninger for vindkraftkommuner, vil det ha svært negative konsekvenser for konsesjonsprosessene, sier Eivind Heløe, direktør for fornybar energi og miljø i Energi Norge, i en felles pressemelding med Norsk vindkraftforening (Norwea). Vil se på lønnsomheten De mener en naturressursskatt...
Artikkelen er 335 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.