riksmekleren
Fredag møtes NHO og LO til mekling om lønnsoppgjøret. Blir det ikke enige, kan det bli streik også i kraftsektoren. Foto: BNL

Fire nettselskaper og én kraftentreprenør kan bli rammet av streik.

  • Øyvind Lie

Fredag 9. april møtes NHO og LO til mekling om lønnsoppgjøret. Dersom meklingen ikke fører frem, vil 562 ansatte i Energi Norges medlemsbedrifter bli tatt ut i streik fra søndag 11. april, skriver Energi Norge på sin nettside. LO varslet i dag at de vil ta ut 23.000 medlemmer i...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.