troll vest
Slik skal Troll Vest elektrifiseres med kraft fra Kollsnes. Illustrasjon: Equinor

Equinor har levert utbyggingsplaner som vil kreve opptil 116 MW fra Kollsnes.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Equinor og partnerne Petoro, Shell, Total og ConocoPhillips har besluttet å elektrifisere Troll Vest, og leverte fredag plan for utbygging og drift til Olje- og energidepartementet. Beslutningen omfatter delvis elektrifisering av Troll B-plattformen og full elektrifisering av Troll C i Nordsjøen, planer Energiteknikk tidligere har omtalt. Kraftbehovet for Troll B...
Artikkelen er 389 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.