Haugaland Nærnigspark
I Haugaland Næringspark i Tysvær planlegger Green Mountain å bygge datasenter. Illustrasjon: Haugaland Næringspark

Har signert opsjonsavtale med Haugaland Næringspark.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Green Mountain har skrevet under en opsjonsavtale med Haugaland Næringspark om å bruke 50 dekar til datasenterutbygging. Avtalen sikrer Green Mountain mulighet til å realisere sine planer om datasenterutbygging ved Gismarvik i Tysvær kommune i Rogaland, skriver Green Mountain i en pressemelding. Ny trafo Området har ifølge Green Mountain en...
Artikkelen er 239 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.