vind energi norge
Anders Holten Skånlund i Statnett og Henriette Elisabeth Nesheim, nasjonal ekspert fra OED i EU-kommisjonen, snakket om regulering av havvind-infrastruktur på et seminar i regi av Energi Norge torsdag. Skjermdump: Energi Norge

Statnett vil hindre at havvind-parker koblet til flere land stikker av med hele flaskehals-gevinsten.

  • Øyvind Lie

Hvilke markedsløsninger kan sikre effektiv integrasjon mellom offshore og onshore, ble Anders Holten Skånlund i Statnett spurt om på et seminar om havvindnett i regi av Energi Norge torsdag. – Vi jobber veldig mye sammen med de andre europeiske nettselskapene i Entso-e om disse tingene, og der har vi kommet...
Artikkelen er 725 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.