havvind
Foto. MetCentre

Marin energi testsenter (METCentre) utenfor Karmøy inngår samarbeid med det spanske testsenter Plocan, lokalisert utenfor Gran Canaria.

  • Øyvind Lie

Samarbeidsavtalen, et såkalt Memorandum of Understanding (MoU), ble undertegnet fredag, og skal gi et rammeverk for et videre samarbeid om både markedsløsninger, testløsninger, regulatoriske aspekter og miljøhensyn. «Denne avtalen vil styrke hele havvindindustrien i Norge og resten av Europa, og jeg er overbevist om at deling av kunnskap og erfaring...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.