glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Nytt håp for Glitre/Agder-fusjonen, Høyre vil revurdere sitt nei.

  • Stein Arne Bakken

Etter at et flertall i formannskapet i Drammen, anført av Høyre, tirsdag sa nei til fusjon mellom Glitre Energi og Agder Energi, trakk Høyre i går kveld i nødbremsen og vil revurdere sitt nei til fusjonsplanene, melder Drammens Tidende. Vedtaket i formannskapet tirsdag, som avisen var først til å omtale,...
Artikkelen er 352 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.