tina bru
Energiminister Tina Bru (H). Skjermdump: regjeringen

«Likere nettleie kan også oppnås gjennom tiltak i reguleringen og gjennom en mer effektiv organisering», svarer energiminister Tina Bru (H).

  • Øyvind Lie

SV foreslo i mars å innføre «en rettferdig og brukerfinansiert utjevningsordning for nettleie». Nå har energiminister Tina Bru avvist forslaget. I et brev til Stortingets energi- og miljøkomité, som Distriktsenergi omtaler, påpeker hun at det er gjort flere utredninger av ulike modeller for utjevning av nettleien, og at konklusjonen har...
Artikkelen er 530 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.