kople
Arkivfoto: Elias Baltzersen Berg

Ishavskraft inngår partneravtale om ladeinfrastruktur med Ringerikskrafts ladeselskap Kople.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I fjor lanserte Ishavskraft ladepakke til elbil for privatpersoner, og nå tilbyr selskapet også ladeløsning for bedrifter. I den videre satsingen på ladeløsninger har selskapet nå inngått et samarbeid med Kople, skriver Ishavskraft i en pressemelding. «Med et stort fokus på kundeopplevelsen er det naturlig å velge et driftssystem som...
Artikkelen er 125 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.