statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Statkrafts internasjonale satsing er fortsatt i en oppbyggingsfase, men står allerede for over 30 prosent av selskapets verdiskaping.

  • Øyvind Lie

Det går fram i en rapport om ringvirkninger fra Statkrafts aktivitet som selskapet har fått konsulentselskapet Menon Economics til å lage. «Vi finner at Statkrafts annonserte strategi frem mot 2025 kan doble verdiskapingen fra internasjonale markeder. Samlet sett kan Statkrafts annonserte strategi bidra til etablering av ytterligere 550 høykompetanse-arbeidsplasser i...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.