smøla
Smøla vindpark. Foto: Statkraft

56,9 millioner kroner regner Statkraft med det vil koste å rive Smøla vindpark.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Tallet kommer fram i forbindelse med dokumentasjon på garantistillelse for fremtidig riving av vindparkene Smøla, Hitra og Kjøllefjord, som Statkraft har sendt NVE. Slik garantistillelse gjøres for å sikre at vindkraftselskapene setter av penger til å rydde opp når vindparkenes levetid er over. Ved nedleggelse plikter den tidligere konsesjonæren ifølge...
Artikkelen er 735 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.