Krødsherad
Utsikt over Krødsherad med Krøderen, sett fra Norefjell i nordvest. Foto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Det åttende selskapet som fusjonerer inn sitt strømselskap.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Krødsherad Energi fusjonerer sin strømsalgsvirksomhet med Kraftriket 1. mai 2021, og det nye lokale merkenavnet blir Kraftriket Norefjell, skriver Kraftriket i en melding. Krødsherad Energi blir det åttende energiselskapet som fusjonerer sitt strømselskap med Kraftriket, som har i overkant av 86.000 kunder og en vekstambisjon om 100.000 kunder i løpet...
Artikkelen er 230 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.